Lørdag 17. august, gratis utekonsert med Lucky Losers kl 15.00

Lørdag 17. august, gratis utekonsert med Lucky Losers kl 15.00

Lørdag 17. august kl 15.00

Lucky Losers ramler innom mange varianter av bluesen i løpet av en opptreden. Hovedsakelig egner de seg til den mer svingende og rocka delen av sjangeren, men hovedsaken er at det svinger og trøkker. Det trakteres låter over et vidt spekter av artister som; Albert Collins, John Mayer, Johnny Winter, Fabulous T-Birds, J.J.Cale, Steve Ray Vaughan, Ry Cooder, BB.King, Blues Brothers, John Mayall, Ruth Brown etc.
Lucky Losers er ikke ”verdenskjente”, men etter mange års musikalsk samarbeid begynner dyktigheten også å snike seg inn i bandet og det synes når bandet går på scenen. Stor spilleglede og sikker sceneopptreden, hvor kontakt med publikum er en veldig viktig faktor, er nesten en garantist for en hyggelig aften i live musikkens tegn. 
Besetningen i bandet har mer eller mindre holdt sammen siden 1993 i litt forskjellige sammensetninger. Helt tilbake i 1998 gjestet nesten den samme gjengen Eidsfoss festivalen da under navnet Bluesexpressen.
Siden den gang har de jevnlig frekventert mange av spillestedene i distriktet og de hadde bland annet et solid ry som husband på Buddy Scene på lørdagen de 4 siste årene under Elvefestivalen i Drammen.
De liker å følge NSB sin rutetabell; starter i tide, men gjør ikke noe av å bli solid forsinka inn på endestasjonen.