Julebordshelgen uke 50

Julebordshelgen uke 50


Jul på Sanden Hotell fra12. november.

Bilde av julekuler

 


Julen på Sanden Hotell

Lufta blir friskere og lysene tennes i vinduene. Bladene faller fra trærne og gatelysene blir tent. Det nærmer seg jul. På Sanden Hotell har vi tradisjon for å feire førjulstiden. Julemusikk hvisker deg i ørene, julenissen stiller seg ut ved inngangspartiet og på menyen dukker det opp både ribbe, pinnekjøtt og torsk. Jula hos oss er for alle. Det betyr at vi arrangerer både julelunsj, julebord og familiejulebord:

Tradisjonelt julebord:

Ta med deg kollegaer, kunder eller venner på julebord hos oss. Vi lover deg en herlig julebuffet, livemusikk og viktigst av alt – god stemning.
 
I år som i fjor har vi satt opp 4 julebordshelger:
Uke 47: Fredag 23. og lørdag 24. november.
Uke 48: Fredag 30. og lørdag 01. desember.
Uke 49: Fredag 07. og lørdag 08. desember.
Uke 50: Fredag 14. og lørdag 15. desember.

Dersom ingen av julebordshelgene passer deg må du gjerne ringe oss så finner vi en annen løsning :-) Husk å være tidlig ute, da det fort kan bli fullbooket.
 
Pris per person kr 545,- inkl. mva.
Pris er inkludert musikk, stor buffet, og bemannet garderobe
Bestill julebord her: 
booking@sandenhotell.no eller ring 32 25 05 50.

Julelunsjbuffet:

Hva med å be kollegaer og/eller kunder på en litt annerledes lunsj mot slutten av året? Mandag-fredag uke 49, 50 og 51 fra klokka 11 til 16 er det mulig å spise seg god og mett på julelunsjbuffet. Her kan du velge mellom blant annet ribbe, medisterkaker, pinnekjøtt og spekeskinke med diverse tilbehør. Vi garanterer at hele gjengen skal bli mette!
Pris per person kr 285,-
Prisen inkluderer buffet med varme og kalde retter, dessert og kaffe.
Hvis dere er en stor gruppe, setter vi pris på om du reserverer bord på epost til booking@sandenhotell.no eller på telefon 32 25 05 50.

Travelt før jul? Ta festen på nyåret:

Vi kjenner godt til trykket som kan oppstå i førjulstida. I likhet med mange andre bedrifter har vi derfor ikke tid til å feire julebord. Hva med å ta en fest med de ansatte i starten av det nye året?
 
Ring oss på 32 25 05 50 så kan vi se på muligheten for en nyttårsfest i stedet.