Gratis utekonsert med "Søndre Torg" Lørdag 29. august kl 15.00

Gratis utekonsert med "Søndre Torg" Lørdag 29. august kl 15.00

Søndre Torg.

Søndre Torg er et gitarbasert band med musikere som spenner i alder fra 40-åra opp til både andre og tredje ungdom. De fleste i bandet har spilt i mange forskjellige band og konsepter. Selv om vi har holdt på lenge er gleden ved å stå på scenen for å spille for publikum like stor nå som det den alltid har vært.
Søndre Torg spiller coverlåter fra 1960 åra opp til 2000-tallet. Vi har valgt et repertoar der låtene er lett gjenkjennelig, men ikke utspilt. Vi liker å spille forskjellig musikk og våre låtvalg spenner fra sørstats rock/country, gjennom ballader, funk, soul, opp til heavy. Vi liker å tro at vårt låtvalg gjør det lett å bli glad for den som er på fest der Søndre Torg spiller. 
Her er et knippe av artistene som vi har plukket låter fra: Commitments, Clapton, Elvis, John Fogerty og CCR, Steppenwolf, JJ Cale, Ozzie Osbourne, Rolling Stones, Muddy Waters, Spencer Davies Group, Johnny Nash, Travelling Wilburys, The Band, Prudence, Bob Seger, Allen Jackson, Deep Purple, CC Cowboys, Raga Rockers og flere.

Bandet består av: 
Ole Even Arntzen - vokal 
Terje Wendelborg - trommer
Harald Smith - bass 
Ole Einar Olafsen - gitar og vokal 
Kjell Karlsrud - gitar og vokal

Vi ses!