Julemeny fra 12. November

Julemeny fra 12. November

Her er Sandens meny, med småretter, hovedretter, dessert og pizza.

I Eikerbygdene produseres det mye god mat.
Vi samarbeider blant annet med følgende:
Aker Gård, Skott Gård Nordre, Eiker Gårdsysteri og Sjokoladesalongen
 

Småretter fra kl 11.00 - 16.00 lørdag.

 
Sandens rekesmørbrød.
Reker i rikt monn, servert med majones og sitron (Gh, Gr E, Sn, S, M).
kr 168,-
  
Krema Skalldyrsuppe
Kamskjell, fenikkelsalat, brød og smør (M, S, Sl, Gh, Gr, B).
kr 172,-
  
Hylleblomstgrava laks
Dillstua poteter og sennepssaus (F, E, Sn,M).
kr 178,-
  
Kyllingsalat
Det beste fra grønnsakshagen, cæsardressing, brød og smør (E, Sn, M, Gh, Gr, So).
kr 194,-
  
Sandens Juletallerken
Ribbe, medisterkake, julepølse, surkål, brun saus og kokte poteter (M).
kr 227,-
  

Burgere

fra kl 11.00 - 16.00 lørdag.

 
 
 
Okseburger 
Kvernet storfekjøtt med bacon, ost og friterte poteter (Gh, E, Sn, M, F, Gb).
kr 205,-
  

Forretter fra kl 16.00 - 22.00 (mandag t.o.m torsdag)

 
  
Hylleblomstgravet laks
Dillstuede poteter og sennepssaus (F, E, Sn, M).
kr 125,-
  
Rakfisk
Fisk fra Valdres, rømme, rødløk, rødbeter og lefse (Gh, Gr, E, So, F, M).
kr 125,-
  
Kremet skalldyrsuppe
Kamskjell, fenikkelsalat, brød og smør (M, S, Sl, Gh, Gr, B).
kr 125,-
  
Salat med andebryst
Holtefjellost, sitrussalat og tyttebærsorbet, brød og smør (E, Sn, M, Gh, Gr).
kr 125,-
  

Hovedretter

fra kl 16.00 - 22.00 (mandag t.o.m torsdag)

 
  
Ovnsbakt torskeloin
Løk og soyasjy med rødbeter, blomkål og kapers, potetkrem (F, M, So).
kr 298,-
  
Sandens Juletallerken
Ribbe, medisterkake, julepølse, surkål, brun saus og kokte poteter (M).
kr 298,-
  
Pepperbiff av Okse, indrefilet
Sauterte grønnsaker, peppersaus og fondantpotet (M, Su, Sl).
kr 323,-
  
Pinnekjøtt 
Urøkt pinnekjøtt, vossekorv, kålrotstappe og kokte poteter (M).
kr 329,-
  
Biff av elg
Potetterte, stekt skogsopp og løk, rosenkål og kryddersjy (M, Su, Sl).
kr 339,-
  

Dessert

fra kl 11.00 - 22.00 (mandag t.o.m torsdag)

 
  
Riskrem med kirsebærsaus (M, Gh, E, Nm) kr 105,-
  
Sjokoladefondant med vaniljeis (Gh, M, E, So) kr 107,-
  
Karamellpudding med krem (M, E)kr 115,-
  
  
  

Pizza

fra kl 11.00 - 22.00 (mandag t.o.m torsdag) søndag kl 13.00 - 19.00.

 
  
No 1
Kokt Skinke, enkelt og greit (Gh, M)
kr 173,-
No 2
Pulled pork av eplegris, grilla ananas, bacon og rømme (Gh, M, Sl, Su)
kr 185,-
No 3
Chillimarinert biffkjøtt, jalapeños , paprika og løk (Gh, M, So)
kr 185,-
No 4
Sandens spekeskinke, cherrytomat, ost fra Eiker gårdsysteri (Gh, M)
kr 185,-
  
Dressing: Hvitløk eller rømme (M)kr  23,-
Ønsker du glutenfri pizza så blir det et tilleggkr  25,-
  

Barnemeny

fra kl 11.00 - 22.00 (mandag t.o.m torsdag)

 
Pannekaker med blåbærsyltetøy (Gh, M, E)kr 70,-
  
  
Barnepizza med ost og skinke (Gh, M)kr 70,-
  
Pølse og pommes friteskr 75,-
  
Barneburger med pommes frites (Gh)kr 90,-
  
Vi serverer også barneporsjoner av øvrige retter til halv pris.
Gjelder ikke pizza.
 
  
 Allergener: 
Melk (M), Egg (E) Skalldyr (S), Fisk (F), Peanøtter (P), Soya (So), Selleri (Sl), Sennep (Sn), Sesam (Se), Sulfitter (Su), Lupiner (Lu) Bløtdyr (B), Hvetegluten (Gh), Ruggluten (Gr), Hasselnøtter (Nh),
Valnøtter (Nv) og Pistasj (Np)