Julen på Sanden starter 17. november

Julen på Sanden starter 17. november

 

– Har du husket å bestille julebord?

Fra 17. november til 23. desember serverer vi vår tradisjonsrike julemeny.


Lufta blir friskere og lysene tennes i vinduene. Bladene faller fra trærne og gatelysene blir tent. Det nærmer seg jul. På Sanden Hotell har vi tradisjon for å feire førjulstiden. Julemusikk hvisker deg i ørene, julenissen stiller seg ut ved inngangspartiet og på menyen dukker det opp både ribbe, pinnekjøtt og torsk. Jula hos oss er for alle. Det betyr at vi arrangerer både julelunsj, julebord og familiejulebord:

Tradisjonelt julebord:

Ta med deg kollegaer, kunder eller venner på julebord hos oss. Vi lover deg en herlig julebuffet med varme og kalde retter samt dessert og kaffe, musikk og viktigst av alt – god stemning.
 
I år som i fjor har vi satt opp 4 julebordshelger:
Uke 47: Fredag 25. og lørdag 26. november.
Uke 48: Fredag 02. og lørdag 03. desember.
Uke 49: Fredag 09. og lørdag 10. desember.

Julebordshelgene uke 47, 48 og 49 er med livemusikk. Hotellet er åpent frem til kl. 02.00.
Dersom ingen av julebordshelgene passer deg må du gjerne ringe oss så finner vi en annen løsning :-) Husk å være tidlig ute, da det fort kan bli fullbooket.

 
Pris per person kr 645,- inkl. mva.
Pris er inkludert stor buffet med kalde og varme retter.
Restauranten er er åpent til kl 02.00
Bestill julebord her: 
booking@sandenhotell.no eller ring 32 25 05 50.

Julelunsjbuffet: fra kl 11.00 - 15.30

Hva med å be kollegaer og/eller kunder på en litt annerledes lunsj mot slutten av året? Mandag-fredag uke 48, 49, 50 og 51 fra klokka 11 til 16 er det mulig å spise seg god og mett på julelunsjbuffet. Her kan du velge mellom blant annet spekeskinke, ost, ribbe, medisterkaker med diverse tilbehør. Vi garanterer at hele gjengen skal bli mette!
Pris per person kr 365,-
Prisen inkluderer buffet med varme og kalde retter, dessert og kaffe.

Familiejulebord:

 

Jula er først og fremst barnas høytid! La stresset ligge en dag og ta med barn, famillie og venner på familiejulebord. Stort julebuffet med varme og kalde retter . Vi håper å se deg! 
Dato: 11 og 18. desember kl. 13-19.
Pris for voksne kr 485,-
Barn u/12 år: halv pris

Barn u/4 år: Gratis


Bord kan bookes allerede nå på booking@sandenhotell.no eller på tlfnr. 32 25 05 50.

Menyen inkluderer selvsagt norske juleklassikere som ribbe og pinnekjøtt med alt av deilig tilbehør for å nevne et par eksempel.

Trykk på bildet for å se på julemenyen.

Hos oss får du en klassisk juleopplevelse servert i en elegant og stemningsfull atmosfære skapt av våre dyktige ansatte.

Vi trenger, i år, at dere forhåndsbestiller bord, enten på epost til booking@sandenhotell.no eller på telefon 32 25 05 50.